In Memory....

Lilypie Angel and Memorial tickers

Followers

16 February, 2011

Kawasaki Z1000

Haluuuu....
Kali ni entry pasal motosikal berkuasa tinggi...
Fa dan hubby mmg minat gile ngn moto2 berkuasa tinggi.
Harganya mengalahkan myvi my hubby. huhhuuhuuu....
Dlm byk2 moto2 ni fa minat yg simple and brutal...
Ni dia....


Bahagian belakang....

bahagian sisi dan depan....


Ni kalau bagitahu hubby yg fa nk tunggang this z1000 agak2 dia percaya x?
hihihihiiii.....
Skrg ni lesen B full mahal betul...lesen L je RM250....
Then moto ni mmg mahal...harganya dlm RM70K keatas...amik ko!
Lagi mahal dari myvi....So kalau fa nk beli this miotobike kenelah simpan duit or
kene buat bisnes bagi meletopp....baru boleh beli moto ni...

Nti Izzul dah besar dia boleh pakai....
amboi tinggi betul angan2 fa kan....

Oklah....nk mengemas jap.
Hari ni EL sbb Izzul kene demam campak....
Dia dah start demam last week, baru smlm bintik2 merah tu keluar....
Lepas bagi minum air kelapa makin byk keluar....
Alhamdulillah setakat ni Izzul aktif cuma sekali sekala dia merengek lah...
Maklumlah nk bermanja ngn ibu...bukan senang izzul nk bermanja ngn ibu,
ibu n papa keje je....nk amik cuti pun susah...'
Kesian Izzul Islam....Ibu & papa keje satu office, satu department lagi...
So nk amik cuti mmg susah....redha..


Oklah...itu utk hari ni k....
Adios



nukilan,

Demam...

Hi fellas,
Sorrylah lama x mengemaskinikan this blog...naik sawang dah blog ni...huhuhuhuuu.
Well last week mggu yg sgt busy....Next week will be held another big event to my company...
Sambutan Ulangtahun syarikat fa yg ke 8 yg akan diadakan di SACC, Shah Alam...
Byk gak aktiviti menarik pada 12 Mac depan...
Kalau nk tahu korang just click here.

Sesiapa yg mementingkan kecantikkan silalah hadir ke SACC nti. Tiket berharga RM10 je...
Dpt mcm2 doorgift...Ada suprise anda akan dpt di sana nti..


Oklah melalut plak...siap promote event lagi...huhuhuhuuu
Malam tadi badan Izzul panas gile...x pernah sebelum ni panas mcm tuh.
Ptg smlm dah bawak ke klinik...Doktor ckp demam & batuk dan ada kahak je sikit..
Then dia bagi ubat kahak, demam, selsema  dan antibiotik je...
Sebelum tido badan Izzul x panas....tapi jam 2.30am fa terjaga & rasa badan izzul panas gile...
Cepat2 kejutkan hubby suh amik rx water tuk fa lapkkan ke badan izzul...
Then Izzul tetiba muntah....terus fa mandikan jam 3 pagi tu tuk hilangkan panas badan dia...
Pastu bagi makan ubat demam & dodoikan dia....Siap gilir-gilir ngn hubby.


Jam 5pg barulah Izzul tido...Barulah fa & hubby dapat lelapkan mata...
Pagi tu bangun badan dah x panas sgt...
Pagi tu fa keje, hubby amik 1/2 day sbb dia present lepas lunch...
Jam 1 pm fa balik jaga Izzul plak...nasib baiklah demam dia dah ok sikit...
Izzul kalau demam mmg akan byk kerenah....Dia nk ibu & papa berkepit ngn dia...
Oklah....will update later k...



01 February, 2011

His Walking....

Hi girls.....
Just nk upload video Izzul berjalan....
Sungguh comel. Gigih betul anak ibu berjalan....
Caiyoookkkkk Izzul....
Saksikan gelagat dia berjalan...


video